Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Thursday, 29 December 2011

HERO-HERO MEREKA :)


HELLO FELLASS AND GET OUT STALKER.
*erk. oke sori2. korang bek. aku sayang korang. :3

today. aku na kongsi kat korang pasal kegilaan mereka kepada 
HERO HERO NADA CINTA.
aku takde la sangat minat cter tuh. just utk hilangkan bosan.
tapi pada kawan2 aku nie terlebih dos smpai post pic or tulis dekat blog pasal 
RANDY and  ADITYA.
*diorg jeles aku asik post pasal laki aku jew la tuh , KEVIN la. --'

korang mesti taw kan cter tuh. kalau tak taw, ce tengok ye nt. selagi lom abes cter tuh.
let me introduce to you my friend yg gilakk2 dekat RANDY and ADITYA nie.
taraaa.. kasi nme jew la eh FAZIRA and FARRA.
biakan la diorg minat hero2 tuh. aku tak na kacau.
aku da de KEVIN da. toksah la na kacau org len ye. muahaha :D

yg si FAZIRA minat ADITYA

yg si FARRA lak minat RANDY

aku minat gak dekat diorg. tapi just bit oke.
tak lebih pun. *nt terguris lak hati kawan2 aku.
aku kan budak yg berhati mulia. PERASAN. PERASAN. --'

oke tu jew la. tapi takkan gmbar diorg kowt jew yg de.
aku pun na gak. hew hew. :3
ouh my buah pengarang jantung hati aku.
muahaha.
lagi comel and cute dari korang2 ye.
THAT'S MY HUSBAND.
sy tekankan lagi.
THAT'S MY HUSBAND.
haha
don't take him from me.
I HEART U SAYANG.
FULL OF LOVE <3 <3

gtg
salam
kbai
:)

Sunday, 25 December 2011

SEKOLAH. oppsss saya bukan budak sekolah lagi. :)


ehem. ehem. entry tuh. bce la sat. haa. nampak. 'SEKOLAH'
korang mesti rindukn sekolah kan kan? well. ramai yg ckp da tak sabar na nek skola.
ade gak yg yang tak nak cbb tak cukup masa na berholiday ngan family. am i right?
but korang mesti na jmpe kawan, jmpe cikgu, blaja, wat harok kat kelas, conteng2 meja. (aku selalu wat benda tuh) alahai. tak na mengaku? tak pew. kasi chance. HAHA

aku kira2 dekat 2 minggu kan korang na nek skola? sori aku tak kira, cbb aku tak sekolah. muehehe
oke. sori to say. aku tak sngka yg aku da abes skola.
SUMPAH ngah rindu ngan kengkawan aku. grrr T__T *geram nieh.
btw, korang2 yg na amik pekse sebenar thun depan. aku ucapkan goodluck sume. hope thun depan soalan senang2 la ye. nt korang dpt kalahkn result thun kteorg. :D
oke da stop cter psal pekse. *nt korang jeles lak. aku tak suka. iri hati lagi la. -____-

haaa. mesti korang da beli brang utk ke sekolah. kalo belum, gi MYDIN or HARI-HARI k. *ngah murah2 tu. ajak mak korang membeli-belah kat sana. okeh2? best pew gi cne. mcm2 ada. haha
[dalam masa yg sama, mak aku menyindir aku. soh aku beli brang skola. reaksi aku =.=']
kang time aku da masuk u or kolej, menangis lak tak dapat tengok anak dye bermnja. haha
so, so jagalah hati mak ye. *aish tak de kena mengena. --'

then ape lagi ye na cter. haa. cter pasal buku teks. korang jaga betul2 ye. cbb skunk musim bnjir, tak psal2 kang hnyut terus di bawa air yg deras. *ceh ayat aku. annoying. haha
btw, kisah silam. aku hilang buku teks SEJARAH. da la subjek kegemaran aku. *sebaliknya.
grr. time na hantar buku teks, time tuh la dye tak muncul. aku tak taw la cpew yg amik. dye pinjam na bungkus nasi lemak kowt. erk. ye la tuh. haha. tapi tak pew. da selesai. aku da bayar buku tu blek. 
nasib bek periuk belanga tak tercmpak terus ke muka aku. kemek hidung aku yg da mmg kemek nie. :]

oke. tu jew la. penad la type. aku nie tulis cmnie pown cbb de sorg budak nie rindu kat entry aku yg paling annoying nie. korang tak usah taw. korang bce jew entry aku nieh. tak suke tak pew. aku terima seadanya. aku nie girl. aku insan yang lemah. *grrr betul kn kn? haha.
btw, aku na ucapkan HAPPY BIRTHDAY to MY LOVELY BROTHER, HAZIQ <3 . he's not my biological brother oke. dye adik angkat aku. korang tengok kat tepi tu scroll skit jmpe la pic dye.---->
comel kan kan? cm aku la. haish. tak usah puji lebih2. aku hargai. muehehehe. *perasan jap.

da2. merepek lak aku nie. korang tak kisah kn kalo aku nie ske mmbebel. blog aku. len la kat blog korang.
haha. best gilakk. btw, aku na ucapkan selamat masuk sekolah. aku harap tahun depan merupakan tahun yang paling happy bagi korang. aku harap korang jaga diri masing2 k. kalo de yang kena buli, report jew kat kaunseling or mak and ayah korang. *aku pown penah kena dulu. haha

that's it. 
gtg
kbai
salam.
iloveuallsomuch 
with love, ezuanis <3

Friday, 23 December 2011

FOLLOWER AKU YANG KE-100


woah. great news. aku sesaje jew BW.
tak taw lak ramai yg na follow blog aku.
berketar-ketar dapat follower smpai 20 lebih hari nie.
btw, korang korang. thanks weyh. i'm appreciated that.

na taw aku ye follower ke-100 tu sapew?
taaaddaaa. nie link dye.

nama dye nur zety
thanks zety.
btw, aku na kasi ape ye?
aku soh dye add dekat fb aku. tak add-2 lak. aish.
tggu jew la. aku tak pksa.

tu jew entry aku.
pendek?
tak penah tengok kew entry pendek cmnie?
haha.
oke kbai
salam
gtg
love u all. :)

MY SUPERMAN


wah tajuk entry aku. MY SUPERMAN. 
siapakah dye? jeng jeng jeng.
woah. wait. sat aku tunjuk.
tutup mata dulu. 
---loading---


haaa okeh. buka mata. taraaa. comel kn? korang ada?



takde kn so senyap jew la. ouh. oke2. tak taw eh nama dye.
senang aku kasi biodata dye la k. 
erk. korang tak na taw. chop2. lantak pew aku. aku na letak gak. 
HAHA. 


woah. wait. sat aku tunjuk.


BIODATA SUPERMAN AKU:
Real Name: Woo SungHyun
Stage Name: Kevin Woo
Birth date: November 25, 1991 
Height: 178cm
Weight: 50kg

tu jew la. wat pew na byk2. nt korang rampas. HAHA
--' aku kn gilakk dekat kpop sekarang. dulu aku layan english.
tukar mood la. mcm korang la kn kn? 

 na gambar dye yang len? na tak nie? tak na sudah.
aku na letak bg korang igt kat dye smpai ble2. haha
*perasan sudah.








da puas tengok lom? kalau da puas, aku tak letak lagi.
kalau blom, satu entry nie kang aku letak pic dye. haha
hayatilah muka dye betul2. sumpah COMEL gilakk.
laki aku tuh k. jgn curi. huargh. O.O mata burung hantu.

oke2 tak suka kn tengok aku membebel. 
but ade aku kisah. grr. blog aku kowt.
btw, jgn suka kutuk org ye budak2 bek diluar sana.
be yourself. *grr. ayat lapuk.

********
THE END
erk. lupe na letak pic DONGHO. tu kawan aku ye. 
korang takleh curi gak. --' merepek.

haa nie DONGHO. oppaa~
hikhik. cute 17. sebaya ngan aku. grr!!

introduce my sweet kpop group :)
ILY U KISS

oke baru 
THE END
gtg
kbai
salam
chop2. ily keding too. :)



Wednesday, 21 December 2011

express: sedih+gembira+excited


hello peeps. kbai. --' mengarut. oke2. hari nie entry aku na citer pasal pagi tadi ler. sumpah best gilakk.
korang jangan la jeles. aku faham perasaan korang? *aku suke nganjing. :D . grrr!!!

semalam. aku WTW ngan si keding tuh. taye dye na gi KFG tak? dye ckp bleh jew. then, kteorg bncang puye bncang akhirnya smpai la hari ni. so, keputusannya aku da kuar ngan dye pgi tadi. opss bukan date okeh. but kawan rapat aku sejak bngku sekolah lagi ==' aku da abes ler sekolah. korang pew taw? haha.
na smbut dye ye PLKN tuh. and and adiah besday dye. padahl lme ag. hampeh kau keding. tak pew. aku ngah byk ongkos tuh yg aku blanje. dye bwak nuar skli. membe aku gak. aku punya tunggu dye lme giler. dekat 15 minit. macam rumah dekat kl jew keding nie. aku pown ngan sabarnya, gi la kedai topup dulu and teman bff aku gi cari keje. eh. eh. bukan aku yg keje but kawan aku. kan korang taw yg aku nie pemalas. bff aku nieh name dye yana. dye nie dpt PLKN gak tapi tak taw la pnggilan ke bape. aku jew yg tak dapat. YEAH2!!. mak pown tak snggop tengok aku msuk situ. confirm kurus kering mcm keding aku tuh. --' mak perli aku. grr. tak pew mak. anis da turun 2 kg nieh. (timbang dekat KINI MART gne duit 20sen) HAHA. korang jeles lagi sekali. ;) 

SUMPAH! memang best gilakk tadi. da lama tak kuar ngan keding aku tuh. dye da la JOKERMAN aku. suke melawak sepanjang masa. (bleh plak smlm dye cter pasal game dye, bunuh ketua na gne pew? aku ckp la gne pisau) --' dye wat muka annoying dye. sepak ko kang keding. :B  oke. lepas beli KFG tuh, keding and nuar gi la angkat dulang yg dipenuhi 3 snake plate and 2 wedges. [aku jadi permaisuri bertakhtakn berlian tadi] diorg tukang jadi PA aku. ngeh3. korang mmg the great. ILY kat korang. :) :)

makan lebih kurang 30 minit kat situ. kteorg group paling HAROK dekat situ. sumpah paling bising. sume org pown tak tenteram time tengok kteorg. [sat2 ADE AKU KISAH?] haha. well. da lme kowt tak wat cmtu. kau keding, mmg tak ley tengok org senang. na suap mknn kat mulut pown asik tertangguh. bual punya lah lme. mcm da takde rumah jew. ttbe jew kuar cter pasal PLKN. huh. tertekan aku time dgr tuh. grr. keding aku bulan satu nieh na blah dari sini. dlm2 ngah sedih tuh diorg bleh lak wat lawak. [dialog antara yana,aku and keding]. aku tak confirm betul kew tak aku tulis nie, tapi lebih kurg cmni la.
yana: abes la ko kena gi plkn. nt jadi botak.
keding: a'ah la. adess.. rambut aset aku weyh(ayat yg sllu dye ckp) --'
aku: oi, ce try nt time da blek plkn ko letak gmbar botak. sumpah sume org tak kenal ko.
yana: peh confirm ramai yg remove friend dekat fb kau. 
keding: taw2 jew blek dr plkn, kawan dekat fb aku 0,00. haha.
aku: sumpah tak dpt bygkan ko time da botak.
[aku time tuh da tahan jew. na gelak kuat2 tak leh. de org len. aish. okeh. kalau cter nie tak lawak korg jgn ketawa. tapi kalau korg dlm situasi tuh korang dpt rsekan suasana gelak tuh] btw, mmg segar dlm ingtan aku ayat tuh tadi. yg tak leh blah. si keding tuh bleh na parking bas tepi umah yana time dye blek PLKN nt. cm hape dye tuh. mcm dye tuh pemandu bas jew. sengal kau keding. oke. lepas nie keding da kurang handsome la. dye nie suka jaga style rmbut dye tuh. pntang aku pgg skit trus tepis. amik kau PLKN. haha


oke tu jew story aku. tak lawak? aku tak kisah. yg paham tuh. thanks gilakk2. yg tak kenal aku keding yana nuar tuh. let me introduce tu you. okeh2. grrr
*baju biru: aku ler. tak kenal kew?
*baju putih : keding
*baju hijau:yana(bff)
*baju hitam:nuar

that's all. that's my story. hope korang teruja cm aku nieh. haha. btw, aku tukar lagu dekat blog. sumpah sweet gilakk lagu nie. CREDIT TO HAKIMY. sejak hari tuh dye tak dpt cri blog aku nieh. pdn muka hang. haha. oke la. kbai. salam. gtg. ILY keding. aku rindu kau. tak pernah berpisah lme. alahai kejap jew pown. tak pew. PLKN kau tuh tak jauh mne pown. melaka jew pown. HAHA :) <3 :D --' grrr. :B





Saturday, 17 December 2011

kami kumpul semula. :D


yesterday. best momment. celebrate my nyai's birthday.
hampir seluruh family kumpul dekat umah makcik.
riuh, bising takkan lekang dlm family kteorg.
FAMILY GEMPAK LA KATAKAN.
nothing to say. tengok pic jew la ye.
i love you all. :D


see. kumpul kan? tapi tak penuh. byk cucu2 jew. haha


kek nyai. meletop. banana choc.


meriah kan kan?


uwa with her sister, jiji


motif ayip: tak na tyg rmbut icha da mcm org iban. :D


peh. nmpak gemuk siak aku. ayip memang.



citak the great. :)


da smpai umah, treeett. aku memang cmnih. haha


cheesee.. -__-


my mommy. i love her forever and ever.


we together.


na tayang suami. ngeh3.
i love u sayang. <3


tu jew la k.
next time updates yep peeps.
gtg.
kbai.
salam.



Thursday, 15 December 2011

VACATION SATU HARI BAGAIKAN 3 HARI. HAHA ^^

   

TITLE ENTRY KALI NIE MACAM GEMPAK JEW KN? HAHA
korang tak suke okay fine, gi jauh2. 
tapi memang betul pown. aku around melaka utk stu hari.
kaki da lenguh smpai na tercabut pown tetap tabah utk berjalan.
btw, thanks cik ajah and maman cause bwak anis jln2 smlm. mcm org serabut smlm.
bgon awal. then pg tadi nyai kejut pg2 morning lagi tak silap aku kol 7.30 utk blik umah.
grrr.. dlm hati na tido balik. tp wuargh aku rindu kg, haha.

okey straight to the vacation. aku na tunjukkn tempat2 yg aku gi smlm.
btw enjoy yourself oke. hihi

#1
WONDERLAND MELAKA

dekat kol 10 cmtu, kteorg gerak ke melaka. tak lalu highway so lmbt ckit la smpai kn. btw, mata aku ngantok gler time tuh. ye la. mne tak ye lyn fb smpai kol 2 pg. haha. oke2. da2. melalut lak aku nieh. aku na korang gi sni sdri utk merasai pew yg ade. mmg best giler. tak rugi byr mhal. *dewasa rm26 child rm16.
bleh la than kan? dr gi sunway. jauh lak tuh. grrr.. tapi yg tak berkenan kat hati, tmpat2 permainan dye trpisah. mmg byk tmpat permainan dye. but kena jln sikit la utk pergi ke satu tempat.
aku tak mandi sbb kena jga adik sdra aku. *cian btol aku. tak mndi pown tak pew, korg ley tgk persmbhan dekat pentas kantin. perghhh mmg gempak abes. de shuffle. breakdance. btw,tak rugi pown cause yg wat persembahn sumenya handsome2. haha.*terjelly aku sebentar. :3 . korang tak gi, korang yg rugi. ngeh3. aku na promote nieh. haha. otw na cri mknn aku terserempak dgn budak dekat fb aku tuh, nme dye faez. but mcm ye, mcm bukan. tak berani na tegur. muka aku pemalu cket. ngeh3 *but muka budak tu sebijik gler. 
sempat gak amik pic ngan patung2 wonderland eg dragon pink and blue. monyet. haha. *memang comel giler. aku ikot amik gmbar pown rse na peluk2 jew. but hnya salam jew bleh. tkut kat dlm tuh laki. haha
dlm perjalann na blek tuh. grr. spoil tol. jatuh. *muka merah aku da kuar. kaki skit gler. na bgon susah. asl la terjadi kat aku. kena tabahkn hati. -___- . then de stu kedai nie jual mcm2. aku pown pew lagi. shopping la.
*yang kiri tuh gelang tgn. grr. mhal kowt. but cntik right? duit aku berhabis dekt cni. -____-
*yang kanan tuh terpksa beli. demi adk sdra aku yg kecik tuh. aku tak minat angry bird. kasi kat org len la. hadiah percuma spew yg suka tengok blog aku. HAHA. >.<

#2
JUSCO TERBESAR MELAKA

oke. lepas gi wonderland. kteorg gi solat zohor dulu kat masjid mitc. then. blah gi makan. lapar giler kowt. *aku lak yg terlebih. pdahal tak mndi pown. haha. korang jgn kutuk aku suka mkn lak ye. nie la tabiat aku. :)

then. da abes mkn. gi la dekat jusco. memang letih la kalo korg na pusing satu jusco nie. sumpah penad giler. nek turun, nek turun aku kat cne. beli cool blog, cari buku komik kesukaan aku. and mkcik aku ajak anak2 dye bersuka ria dekat tingkat atas skli. yg men token2 tu haa. korang pown penah men gak kn kn? *bek ngaku. haha. aku pown ngah bosannya pown join skli. men game kete. men game basketball. *jaringkn gol bleh thn byk. na riak jap. GS pasukan bola jaring skola kn? ngeh3. --' . byk gak la kedai2 kat cne. aku tak suka sgt bli kat cne cause sume brg2 brand and korang perlu byk wet utk membli belah dekat cne. haha.
tapi benda nie jew la aku beli.

*grr. aku kan suka donut. that's why la aku gi beli j'co sat utk beli nieh. aku amik tiramisu. sedap giler. then si kecik tuh amik coklat. smpai comot muka dye. haha.

*nie la yg aku beli. kijiya. dari siri 1 - 7 aku beli. tak taw la sejak bila minat kat komik nie. tak rugi pown kalo beli kepada ssiapa yg minat komik. aku de gak bli lawak kampus. tapi lupe na amik pic. grr. so beli la k. takde paksaan utk dibeli. HAHA

#3
TESCO MELAKA

nothing special kat cini. but terpaksa ikot gak. tak berani na duk kereta sowg2. ckp tak na ikot but beli belah gak. aku beli baju. design bleh thn. ade word 'live with love' . ceh baju. tak thn. mkcik aku yg plih. *abes la kena mrah ngan mak time taw aku beli baju baru. haha. mom. i'm sorry. :')
gi tesco tu pown beli brg adk sdra aku yg tak sbar na gi skola. hrp mklum la da na dekat skola. aku gelakkn dye jew. ye la. aku kn da tak skola. haha. pdn muka hang. :D pusing2 stu tesco tu pown utk menunaikn solat maghrib. cbb lepas nie de agenda len. sumpah time tuh da terbyg bntal jew. ngantok+++penat. bdn aku rse na bring jew. omg. kaki lenguh giler. -___- . damn tol. grrr..

#4
RIVER CRUISE MELAKA

then kteorg gi menyusuri sungai melaka. demi utk menunaikn hajat adk sdra aku yg tgh tkut utk mengambil result pmr dye mnggu depan, kteorg pown gi la. mkcik aku blnje. thx banget deh. aku tak kuarkn wet pown. tapi jdi tukang kamera. so dpt la gaji kn kn? hihi. *aku kn suka amik kesempatan. then da bli tiket tuh, kteorg amik pic dulu kat tmpat2 yg menarik. *sori tak lampirkn pic cbb dekat kamera len. aku gne hp jew. haha.
da siap berposing. time to nek kapal. let's go. *padahal da nek bnde alah tuh 3 kali. da org blnje nek jew la lgi kn. haha. dlm 20 minit kteorg dlm kapal tuh. sblom smpai leh lak kuar lagu love u like love song. *betul tak aku eja? lantak. haha. aku pew lagi. nyanyi la ngan adk sdra aku yg kecik tuh. nsb bek org len ade, kalo tak dye la no 1 menari kat atas kapal tuh. wat free show. haha. :D . ble da smapai ke tempat tuh blek. kteorg kuar. and gi beli2 brg2 cket. aku beli air jew. haus taw tak. grrr. mkcik aku beli butterfly lak. siap de lmpu lagi tuh. dye pown blikan utk aku skli. 

*nie haa. kn bleh tukar warna. dr biru jdi merah. byk lagi warna sbnrnya. ngeh3. muka tak malu tol aku nieh.
suka amik kesempatan dlm kesempitan. har har. --'

makcik aku dok sibuk beli brang aku lak amik pic. tak de la lawa sgt. aku amik. aku na dslr dulu baru lawa. haha. dlm2 amik pic tuh. YA ALLAH. terpndang lak budak yg jual2 tuh. grr. sumpah sme giler ngan muka gemuk+nashrin. AKU TERjatuh hati. ngeh3. handsome giler muka dak tuh. senyuman dye tuh. peh cair lagi sekali. korang kenal kn nashrin? tak kenal tak pew. aku ley tunjuk.
*nie la orangnya. plus handsome nya ngan gemuk aku tuh. si KHAIRI SYAZWAN TUH. ngeh3. mesti tersedak gemuk kat rumah. haha.
btw, memang terus fresh aku time tuh. bdn terus tak letih. grr. ble la bleh jumpe dye lagi. time tuh mmg na amik pic dye. tp segan kowt. rmai org yg ngah beli2 kat situ. aku dok jauh2. amik pic angry bird then pokok2. huh. tgn ttbe jew tak bleh amik pic dye. haha. baru na tunjuk kat didi. but tak ley lak. next time la. hihi. aku anggp kau unkown lah. sumpah aku na jmpe kau lagi. grr. cute banget deh. tak penah jumpe dye selama tiga kali nek kapal tuh. haha

#5
PERNU

last place aku gi. time tu kaki da tak bleh gerak. but bab makan aku memang terus fresh. haha. -___-
makan. ikan bakar, 3 rasa. wow. spew yg tak na kn kn? korang pown tak na terlepas kn peluang nie gak kn?
so, nothing special. lepas makan terus blah dr situ. perut da kenyang bagai ular sawa. blek terus an tido jew. aku blek ke rumah mkcik aku. tido kat cne. but. time da smpai umah dye jew, dye takde. dye gi klinik ngan laki dye. so terpksa tggu kat luar ngan mata da bengkak abes. o.O grr. sabar jew la. dekat kol 12 baru dye balik. so aku gi blik then bring2. bce komik. text didi. grr. *asal tak ngantok lagi? pdahal penad tuh. tolong ler. mata da merah2. last2 smpai kol 2 lebih baru aku bleh tido. sblom tuh text ngan mariam. mmbe muar aku. gigirls aku yg comel tuh. haha. rindu kowt kat dye. -___- <3 . dlm text2 tuh bleh lak terMISS kat budak unkown tuh. terbyg muka dye yg comel tuh. grrr.. asal kau kuar? aku na tido. haha. tggu aku kat dlm mmpi keyh. hihi. then kuar la dlm mmpi. pk pasal yg time jumpe tdi. grrr.. KAU PALING COMEL. <3

oke. tu jew la cter aku. PANJANG TAK? kalo tak bgus, korang keep reading next updates oke. hihi.
follower aku yg setia, didi. kau suka bce kn? nie haa. utk kau. haha. tak bce smpai abes mmg aku sepak kau, kawan. haha. grrr.. penad time. kaki pown penad. nie la story aku. hope yg aku promote tuh, gi or beli la keyh. best giler. but yg unkown aku tuh, korang jgn amik. haha. HE'S MINE. but ILY KEVIN. haha

gtg.
salam.
kbai follower and readers.
aku sayang korang sume. 
dgn penuh kasih syg time type entry nie.
<3 <3 <3

haha. muka annoying giler.
korang jgn tengok. wat sakit mata. 
aku tengok pown, da tergolek2. >.<
hew hew.penad --'
tak penah wat entry pnjang lebar gini
GRRR..

Monday, 12 December 2011

SAMSUNG GALAXY :)

Assalamualaikum, hello fellas. <3

hari nie terlebih rajin lak kn na updates2 nie.
bangun lmbat smpai kena mrah ngan mak and abah.
anak derhaka btul. hihi

oke. back to the topic. 
AKU NAK BELI HP BARU, BUT TAKDE WET DEH.
but ade abah. hope abah luas rezeki utk thun depan.
aku na guna dua no cbb2 tertentu.
btw, aku tak kisah dpt hp pew2 pown. 
tapi nie la hp yang aku na sgt.
GALAXY NOTE <3

hope boleh dapat.
ABAH da de GALAXY TAB.
ABANG da de GALAXY W.
aku lak tak de papew.
so cbb tu la na bli galaxy nie.
ceh. cm kaya jew kn.
grrr.. bia la. kena tanam  cita2 tu dulu. ngeh3.

btw, GALAXY Y pown pew kurangnya. lagi murah kowt.

nie la dye. grrr..
cam gempak jew.
but aku lagi minat galaxy note.
cbb byk kowt app dye.
geram giler. 
kalo la aku anak kaya, da lame bli nih.

ABAH, ANIS NA SATU GALAXY GAK.
hihi.

oke tu jew la cter aku.
jgn ckp aku merepek oke.
tu memang jenis aku.
gtg
kbai.
salam. 
eh2 letak pic tuan nya.
grr. *domo marah. :D
na femes gak.
gere-2
oke. comel tak? *oke aku mula perasan.
HAHA. ade aku kisah?


Sunday, 11 December 2011

wink2. dulu gaduh, sekarang jd kawan. :)





 nie la gemuk tu. oppsss.. aku suka pggil dye gedik. supergediks. HAHA





haa tu da de nme dye. aku da tak yah na kenalkan kat korang.
kteorg knl pown psal gaduh ngan gemuk.
kalo tak, smpai sekarang aku tak kan kenal dye.

cerita bermula nya pada satu hari. oppppsss. *igt zaman hang tuah kew pew. haha
oke. striaght to the point.
dulu memang aku bek ngan gemuk. then muncul la si didi nie as his *****
aku tak na ckp. haha.
so we all gaduh psl gemuk sorg jew. aku bukn pew syg weyh ngan hubungan nie.
but aku tak kesah pown diorg na *ehem2. aku bkn de papew pown ngan dye.
tp yg aku sedih didi nie try na pisahkn kteorg. then, stu hari la aku ngis.

last2, didi amik keputusan utk mnx maaf kat aku. *ayt aku time kutuk2 dye mmg superb.
aku pikir kau budak jaat ler didi. aish.
sori kawan. aku tak bermaksud pown. baru skunk aku taw prgai kau cmne. hihi
btw, dulu gaduh skunk da oke da. siap entry blog baru dye pown de psl aku. phew~
*KAU GEDIK LA DIDI. haha
hanya sebab gemuk aku gaduh ngan dye.
the past memory aku na lupekan. then skunk aku da dpt hidup yg bek.
aku da tak gaduh ngan gemuk. baru jew dye mntak maaf smlm. 
all the supported from didi. didi yg nsihatkn dye.
tapi susah weyh na maafkn dye. aku nie da cm org terbiar sejak gaduh hari tu.
but. new life. aku da oke skunk.
da ramai kawan wat aku lebih senang utk bernafas.
lepas nie kalo na taw psl gemuk, taye didi jew. 
PA persendirian dye. HAHA

oke. that's it.
aku penad. 
tak makan lagi pown.
gtg.
salam.
ily DIDI, GEMUK.
HAHA


na jugak interframe. HAHA
aku lagi gedik.
ade aku kisah.

cuti time. :)

aku mula bosan bila da lepas spm nie.
kawan ramai tapi sume da balik kampung.
damn. aku jew tertinggal dekat sini. sunyi giler.
aku na jumpa kawan2 aku blek. rindu kat korang sume.

banyak yg wat haluan masing2.
de yang keje. confirm busy kn korang.
aku jew tak keje. korang dapat wet, aku dapat angin.
aku na keje, but mak tak kasi. dye soh keje kat kedai dye sdri jew.
-_____-  turutkan jew la. syurga bawah tapak kaki ibu kn kawan2?

nah pic korang. sumpah aku rindu korang sume. </3 heartbroken nie kawan.

 bestie aku yg terbek.
aku rindu kau gemuk


yaya. yaya. yaya.
aku pown rindu kat kau gak


bella.
da baru hari tu besday kau.
kau memang cepat lupa kawan.
:D 


amalina.
i call her kakak.
adik rindu akk ketat2. hihi

 btw, baru jew smlm aku balik dr muar.
aku baru lepas berseronok dekat melaka utk stu hari jew.
 aku makan at us pizza.
pizza dye murah cket dr pizza hut.
jimat cket beb.

tengok wayang. enjoy tp sekejap jew wet abes. grrr.. cbe x yah kena gne wet. 
aku tengok puss in boots and twillight. EDWARD ohsem deh. cair aku.

muka annoying aku.
letih kowt time nieh. penad siak.

nie la driver persendirian aku.
nme de ara. sppu aku deh.
dye yg ajak.
btw,penad.

aku na penad taip nieh. oke lepas nie aku roger2 ag.
btw,korg gi la us pizza. sedap.
confirm korang suke. :))))
k la. salam.
gtg.
belum mandi.
ngeh3.
kbai.
love u all.