Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Wednesday, 21 December 2011

express: sedih+gembira+excited


hello peeps. kbai. --' mengarut. oke2. hari nie entry aku na citer pasal pagi tadi ler. sumpah best gilakk.
korang jangan la jeles. aku faham perasaan korang? *aku suke nganjing. :D . grrr!!!

semalam. aku WTW ngan si keding tuh. taye dye na gi KFG tak? dye ckp bleh jew. then, kteorg bncang puye bncang akhirnya smpai la hari ni. so, keputusannya aku da kuar ngan dye pgi tadi. opss bukan date okeh. but kawan rapat aku sejak bngku sekolah lagi ==' aku da abes ler sekolah. korang pew taw? haha.
na smbut dye ye PLKN tuh. and and adiah besday dye. padahl lme ag. hampeh kau keding. tak pew. aku ngah byk ongkos tuh yg aku blanje. dye bwak nuar skli. membe aku gak. aku punya tunggu dye lme giler. dekat 15 minit. macam rumah dekat kl jew keding nie. aku pown ngan sabarnya, gi la kedai topup dulu and teman bff aku gi cari keje. eh. eh. bukan aku yg keje but kawan aku. kan korang taw yg aku nie pemalas. bff aku nieh name dye yana. dye nie dpt PLKN gak tapi tak taw la pnggilan ke bape. aku jew yg tak dapat. YEAH2!!. mak pown tak snggop tengok aku msuk situ. confirm kurus kering mcm keding aku tuh. --' mak perli aku. grr. tak pew mak. anis da turun 2 kg nieh. (timbang dekat KINI MART gne duit 20sen) HAHA. korang jeles lagi sekali. ;) 

SUMPAH! memang best gilakk tadi. da lama tak kuar ngan keding aku tuh. dye da la JOKERMAN aku. suke melawak sepanjang masa. (bleh plak smlm dye cter pasal game dye, bunuh ketua na gne pew? aku ckp la gne pisau) --' dye wat muka annoying dye. sepak ko kang keding. :B  oke. lepas beli KFG tuh, keding and nuar gi la angkat dulang yg dipenuhi 3 snake plate and 2 wedges. [aku jadi permaisuri bertakhtakn berlian tadi] diorg tukang jadi PA aku. ngeh3. korang mmg the great. ILY kat korang. :) :)

makan lebih kurang 30 minit kat situ. kteorg group paling HAROK dekat situ. sumpah paling bising. sume org pown tak tenteram time tengok kteorg. [sat2 ADE AKU KISAH?] haha. well. da lme kowt tak wat cmtu. kau keding, mmg tak ley tengok org senang. na suap mknn kat mulut pown asik tertangguh. bual punya lah lme. mcm da takde rumah jew. ttbe jew kuar cter pasal PLKN. huh. tertekan aku time dgr tuh. grr. keding aku bulan satu nieh na blah dari sini. dlm2 ngah sedih tuh diorg bleh lak wat lawak. [dialog antara yana,aku and keding]. aku tak confirm betul kew tak aku tulis nie, tapi lebih kurg cmni la.
yana: abes la ko kena gi plkn. nt jadi botak.
keding: a'ah la. adess.. rambut aset aku weyh(ayat yg sllu dye ckp) --'
aku: oi, ce try nt time da blek plkn ko letak gmbar botak. sumpah sume org tak kenal ko.
yana: peh confirm ramai yg remove friend dekat fb kau. 
keding: taw2 jew blek dr plkn, kawan dekat fb aku 0,00. haha.
aku: sumpah tak dpt bygkan ko time da botak.
[aku time tuh da tahan jew. na gelak kuat2 tak leh. de org len. aish. okeh. kalau cter nie tak lawak korg jgn ketawa. tapi kalau korg dlm situasi tuh korang dpt rsekan suasana gelak tuh] btw, mmg segar dlm ingtan aku ayat tuh tadi. yg tak leh blah. si keding tuh bleh na parking bas tepi umah yana time dye blek PLKN nt. cm hape dye tuh. mcm dye tuh pemandu bas jew. sengal kau keding. oke. lepas nie keding da kurang handsome la. dye nie suka jaga style rmbut dye tuh. pntang aku pgg skit trus tepis. amik kau PLKN. haha


oke tu jew story aku. tak lawak? aku tak kisah. yg paham tuh. thanks gilakk2. yg tak kenal aku keding yana nuar tuh. let me introduce tu you. okeh2. grrr
*baju biru: aku ler. tak kenal kew?
*baju putih : keding
*baju hijau:yana(bff)
*baju hitam:nuar

that's all. that's my story. hope korang teruja cm aku nieh. haha. btw, aku tukar lagu dekat blog. sumpah sweet gilakk lagu nie. CREDIT TO HAKIMY. sejak hari tuh dye tak dpt cri blog aku nieh. pdn muka hang. haha. oke la. kbai. salam. gtg. ILY keding. aku rindu kau. tak pernah berpisah lme. alahai kejap jew pown. tak pew. PLKN kau tuh tak jauh mne pown. melaka jew pown. HAHA :) <3 :D --' grrr. :B





No comments:

Post a Comment