Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Sunday, 25 December 2011

SEKOLAH. oppsss saya bukan budak sekolah lagi. :)


ehem. ehem. entry tuh. bce la sat. haa. nampak. 'SEKOLAH'
korang mesti rindukn sekolah kan kan? well. ramai yg ckp da tak sabar na nek skola.
ade gak yg yang tak nak cbb tak cukup masa na berholiday ngan family. am i right?
but korang mesti na jmpe kawan, jmpe cikgu, blaja, wat harok kat kelas, conteng2 meja. (aku selalu wat benda tuh) alahai. tak na mengaku? tak pew. kasi chance. HAHA

aku kira2 dekat 2 minggu kan korang na nek skola? sori aku tak kira, cbb aku tak sekolah. muehehe
oke. sori to say. aku tak sngka yg aku da abes skola.
SUMPAH ngah rindu ngan kengkawan aku. grrr T__T *geram nieh.
btw, korang2 yg na amik pekse sebenar thun depan. aku ucapkan goodluck sume. hope thun depan soalan senang2 la ye. nt korang dpt kalahkn result thun kteorg. :D
oke da stop cter psal pekse. *nt korang jeles lak. aku tak suka. iri hati lagi la. -____-

haaa. mesti korang da beli brang utk ke sekolah. kalo belum, gi MYDIN or HARI-HARI k. *ngah murah2 tu. ajak mak korang membeli-belah kat sana. okeh2? best pew gi cne. mcm2 ada. haha
[dalam masa yg sama, mak aku menyindir aku. soh aku beli brang skola. reaksi aku =.=']
kang time aku da masuk u or kolej, menangis lak tak dapat tengok anak dye bermnja. haha
so, so jagalah hati mak ye. *aish tak de kena mengena. --'

then ape lagi ye na cter. haa. cter pasal buku teks. korang jaga betul2 ye. cbb skunk musim bnjir, tak psal2 kang hnyut terus di bawa air yg deras. *ceh ayat aku. annoying. haha
btw, kisah silam. aku hilang buku teks SEJARAH. da la subjek kegemaran aku. *sebaliknya.
grr. time na hantar buku teks, time tuh la dye tak muncul. aku tak taw la cpew yg amik. dye pinjam na bungkus nasi lemak kowt. erk. ye la tuh. haha. tapi tak pew. da selesai. aku da bayar buku tu blek. 
nasib bek periuk belanga tak tercmpak terus ke muka aku. kemek hidung aku yg da mmg kemek nie. :]

oke. tu jew la. penad la type. aku nie tulis cmnie pown cbb de sorg budak nie rindu kat entry aku yg paling annoying nie. korang tak usah taw. korang bce jew entry aku nieh. tak suke tak pew. aku terima seadanya. aku nie girl. aku insan yang lemah. *grrr betul kn kn? haha.
btw, aku na ucapkan HAPPY BIRTHDAY to MY LOVELY BROTHER, HAZIQ <3 . he's not my biological brother oke. dye adik angkat aku. korang tengok kat tepi tu scroll skit jmpe la pic dye.---->
comel kan kan? cm aku la. haish. tak usah puji lebih2. aku hargai. muehehehe. *perasan jap.

da2. merepek lak aku nie. korang tak kisah kn kalo aku nie ske mmbebel. blog aku. len la kat blog korang.
haha. best gilakk. btw, aku na ucapkan selamat masuk sekolah. aku harap tahun depan merupakan tahun yang paling happy bagi korang. aku harap korang jaga diri masing2 k. kalo de yang kena buli, report jew kat kaunseling or mak and ayah korang. *aku pown penah kena dulu. haha

that's it. 
gtg
kbai
salam.
iloveuallsomuch 
with love, ezuanis <3

No comments:

Post a Comment