Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Friday, 6 January 2012

GOSSIP GIRL (=.=)


heyyoo. heyyoo. heyyoo.
annyeonghaseyo my fellas.
*speaking korean lak aku. hew hew. :3

aku de story morry utk korg. aku tak kisah la kalo korg na kutuk kew pew.
yg penting aku bahagia. *yeah !!!
oke. straight to the point. semalam aku de post pasal DAISYPATH aku yg buruk tuh.
*ye ye aku ngaku korg ye lagi cun. aku faham. --'
so tujuan aku wat tuh cbb aku de kenal sorg budak nie. akhir thun hari tu.
byk kali la aku cter kat korg. cpew yg tak follow tuh. tak pew. AKU FAHAM lagi sekali.
aku rasa cm da lme jew kenal dye. tup2 jew jadi GOSSIP GIRL a.k.a BFF aku.
*woah tak sngka tak ku duga kn? baru jap jew kowt kenal ngan dye.
and today OUR ANNIVERSARY yg ke-2
baru 2 bulan jew kowt. btw, aku cm da rse 2 thun jew weyh.
*yes korg ye lagi lme kan? aku pun ade. sejak tadika lagi.
but terkandas tengah jalan. dye pindah sekolah. damn tol (=.=!)

wait. wait. korg na tengok tak GOSSIP GIRL aku tuh cpew.
*sesiapa yg da taw tu. korg tekan la 'x' dekat tab tu. aku taw korg benci entry aku.
aku hanya mampu sabar. but aku na tayang gak. lantak pew. HAHA!

ciri-ciri BELIAU ialah:
*cun. 'ELFIRA LOY pun kalah' ngeh3.
*HOT tersentap. 'oke dye lagi hot dr aku'
*responsible girl.  
*romantik yo. 'selalu pggil aku sayang'
*pandai masak 'wat cupcakes jew keje dye'
*anak yg bek 'tolong mak'
*kuat bekerja 'na belanja aku ye pasal'

ouh byk lagi sebenarnya. tapi tu jew la yg aku na bgtaw.
korang pndai2 la spotcheck dye. aku da sllu da wat.
*HAHA. damn jew ayat.

WHAT? na tengok gmbar dye.
haih boleh aje. sat2 aku tyg GIGIRLS aku nieh.
santapan buat laki2 kat luar tu haa. HAHA!!

















that's it. seronok tengok muka dye.
*mula la aku merepek.

didi. 
saya sayang awak.
i love u.
nan dangsin-eul salang haeyo.
Io ti amo.
Je t'aime.



haa. yg nie lak. paling buruk. budak baru biru tu. haih.
*sori aku edit bukan pndai sgt pun. 
tggu aku jadi photographer dulu la k.

oke. tu jew.
kbai.
salam.
jagbyeol insa :)

2 comments:

  1. wah wah wah! nak nak nak nak kenal DIDI,,ngaa~ menggatal..

    ReplyDelete
  2. woah tak la amir. dye da berpunya. haha. kau lambat. *kuat menggatal gak dye nieh. -_-

    ReplyDelete