Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Monday, 26 March 2012

Setelah lama berpisah. :'/


Auuuucaaakkk!!
*k tetiba nak men chak2 lak ngan korang kan? muahaha. -.-

Heyyooo Fellaass. Korang pew khabar? Ade baik ka?
Aku kat sini sihat2 jeh. Aku da lama tak updates. Takda mood ouh na tulis. So hanya Facebook je lah aku menumpang kasih dan sayang. CETTT..
Semenjak tggu result SPM aku tu, aku brhnti utk mnjadi blogger. *alah korg bukan na bce entry aku. Tsk. Tsk. sedih nie. Haha

Kpd Candidates SPM 2011, aku ucapkan TAHNIAH. Yang tak dpt okay tu jgn la sedih2. korang ye perjuangan lom abes. Aku redha jew ape yg aku dpt. Mak pembakar semangat aku utk terus berjaya. Thanks MOMMY. >.<
Yang dpt elok tuh, korang mmg otak geliga lah kan? aku pun da kusut psl SPM nie weyh. Budak sc mmg byk kerenah na blaja. Susah ler FIZIK ngan KIMIA tuh. Paper pling KILLER bg aku. Agak mncabar soalan2 dye tuh. Syes nie weyh. -.-
Alhamdulillah, aku takde gagal. Syukur sgt2. Mak pun happy jeh. 

Korang na taw result aku bpew? jeng jeng jeng
aku dpt 3A4B1C1D.
cantik tak? Haha

BM-A
BI-B
MM-A
MT-B+
SJ-B+
PI-A-
PA-B+
FI-C+
KI-D

Haaa. tak okay kan?  yg FI ngan KI tuh. Bapak. bersyukur gila.
*KS aku tuh lak. dpt 2A3B3C2D. haa dye ye lagi cntik. haha
Tahniah gemuk.
*Didi aku just dpt 4A. yang len dye tak na bgtaw. gedik.

K tu jeh. mlas na taip byk2. yg pnting budak2 spm thun lepas tgh sebuk mncari arah tuju. sama lah cm aku. aku mohon Uitm, Utem and kebykkan ye ialah Politeknik.
aku amik PUO, PSA and PIS. kos yg telah dipilih ialah ICT and Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik.
Hopefully dpt lah. Doakan aku ye kawan-2. 
K, that's it. Iloveyou. :)