Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Wednesday, 25 April 2012

Kenangan Lama Usah Dikenang ^^


Perkara yang dulu takkan berulang lagi. It's the past. Aku dengan dye dah tak serapat dulu lagi. Dulu selalu text. But sekarang, aku text senyap jeh. No text from him. :/ Aku dah anggap dye abang aku kot. Tapi putus gitu jeh. Mak pun dah kenal rapat ngan dye. Tak pew. Takde jodoh nak berkawan ngan dye. 

3years aku kenal kau. Tahun nie kita jumpa. Semuanya berubah sekelip mata right? Kau lupakan aku. Aku rasa macam terpinggir jeh. Dulu kau selalu teman aku, gurau2 dengan aku. Tapi hanya sementara. Kau pun dah de gf. Soo aku tak nak ganggu lagi dah. Hope kau setia dgn dye kayy. 

Aku rindu nak dengar suara adik kembar tuh haa. But dye taw ape. Dye taw aku nie tak kisah pasal dye lagi. Mesti hati dye dah takde utk aku lagi. Banyak kot kenangan kita kan, KS? Aku rindu semua tuh. But, sekarang nie aku nak mulakan hidup baru. Aku nak buang gambar kau tuh semua. Then segala memori kita. Kchaawwww sekaranggggg!!!!

Chapter terbaru aku lagi happy kot. Dah tak kusut cm dulu lagi. Aku dah ramai kawan sekarang berbanding dulu. Adik2 angkat aku sentiasa tolong aku. Tak lupa gak dekat didi and abe. Diorg sentiasa support aku. 
Ouh tertinggal lagi sorg. budak gemukk aku tuh. Haha. Kaki gedik bin degil. :)

That's it. Aku da luahkan segalanya. Aku tak nak pikir kau lagi. Aku dah malas nak gedik2 cari kau lagi. 
-TINGGAL KENANGAN-

*ME, MYSELF AND TIME*
*Kiteorg comel. Kbai*
>.< 

Kay take care semua. Salam.


No comments:

Post a Comment