Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Friday, 13 April 2012

Someone ♥


Good Evening semua. Alhamdulillah ade mood nak updated blog nie. Kalau tak updated nanti takut kena block lak kan. Stop lah kena block like dekat fb by MARK ZUKERBEG tuh. Nama na popular tapi hati nurani takde.  Sabar jew la. Nasib 2 hari jew kena block. Kalau tak da lama kena belasah ngan aku. Haha.

- SOMEONE -
Tajuk na gempak jew kan? Haha. K anis gedik. :3 .Saje jeh na kasi korang tertaye2. Sian korang. Hewhew. Btw, takde orang baru pun dalam hidup aku. Tapi kalau adik angkat tuh so manyyy. Tak terkata byknya. Haiza, Syeera, Fatin. Tapi yang paling rapat is HAIZA. kaki gedik aku tuh. Walaupun baru kenal but aku sayang gila gila dekat dye. Iloveyou baby. 
Aku sayang dye sebab :
-dye sentiasa ade time aku ade masalah. 
-dye sentiasa cool walaupun aku kutuk dye.
-aku suka sakat dye.
-dye membebel pun aku tetap dgr.
Mungkin aku da cerita post sebelum nie. Tapi post nie tetap na de gak dye. Haha.

Kalau korang perasan kat sebelah post nie semuanya orang2 kesayangan aku. See takde bf pun. *mula lah tu sedih. Haha. Tak pew. Study dulu lagi penting. kalau de jodoh ade lah kan. Ngee :]
Someone special dlm hati aku, semuanya yg kat sebelah tuh. kalau korg na jadi buah hati kesayangan aku, please baik2 ngan aku. nanti aku letak muka korang kayy. Pasti popular. Cetttt -.-

Okay tu jeh. To haiza. Jangan marah ye kalau akak wat post nie utk awokk. Haha. Saje gurau2 jeh sayang. Story kita bersama, akak simpan leklok kay. K iloveyou :')

-Ikhlas dari Nur Ezuanis Elias-
Btw, Background Blog aku cun tak? Ade pic aku ngan kevin. Ngeh3. 
Kbai semua. Take care. :3

No comments:

Post a Comment