Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Friday, 6 April 2012

Suatu Hari Nanti. ♥


Fuhhh. Berhabuk sudah blog aku nie. Harap maklum akhir2 nie busy sikit pasal na mengisi UPU nie. Korang yang lepasan SPM pun sme kan? Taw dah. -.- Haha.

So here I come. Aku na story sikit pasal Sayang aku tuh. Sebelum tu aku na tunjuk ape yg aku amik utk sambung belajar nanti kay kay. Na tengok boleh tak na tengok sila scroll terus ke bawah. Kbai. :3

Nah amik amik. Tengok nie sat. 


Erk. Aku memang byk amik ICT sebab i like it moree. Ngeh3. 

Okayyyy. Amboii. Panjang nya. Haha. Straight to the topic. Bulan 3 merupakan bulan paling byk aku kenal org dekat fb. SANGGGAAATTT BAAANNYYYAAKKK. K semput. 

First : Eiygy. Nama betul dye . Teeetttt. Tak leh bgtaw. Haha. 
But aku pggil dye abe. Kan dye lagi tua. Kan abe kan? Haha
Nak tengok pic dye. Ahai gi jew lah Facebook dye kay.
Dye tinggal dekat kelantan. Nun jauh disana. Umur dye rahsia. Nak taw taye dye sendri. 
Muahaha. Baik aku tak yah cter cmnie. -.-t
Dye nie sporting. That's why ler aku suka OTP ngan dye. Suka main gila2 ngan dye. Kelebihan dye, dye pandai wat suara girl and abanggg besar. Haha. Kelakar mu , abe. :) 
*hope leh jumpa kau, abe. Siap pipi kau aku cubit. Haha. 

Second : Haiza. I suka pggil dye SAYANG TITTEWW. Auwwww~ gedik nya. :3
Aku de gambar dye, tu pun curi. Dye kedekut nak kasi pic. Katanya segan. meowww :]

 Haaa. Amacam comel luh. Dye nie degil sikit. Tetap na menangkan aku walaupun aku nie tak secomel beliau. Haha. Tak pew sayang. Awak lagi comel. Meoooow. *trademark dye.
Sejak dua hari lepas, kiterog de YM. Then wujudnya main conteng2 dekat YM tu haa. Na tengok? Tapi mohon jangan jeles dgn tulisan kami berdua. Ngeh3.


Siapa cakap tak lawa, mohon angkat kaki sekarang!! Haha. 
Time nie paling tak leh blah. Asik main conteng2 jeh ngan dye. Setiap lukisan aku akan printscreen. Then aku wat album dekat fb. Na tgk gi lah fb aku ye in OUR CREATIVE   . 


Na cakap hari nie aku dapat makanan dari Cik Ida. Sambal sotong. Woahh. Sedapnya. Haha.
Then dapat present dr Maklong aku. Beg and Shawl coklat. Awww~ K stop jeles. :3

Wasalam. Kbai semua. Take care. Muahhhh. :*


No comments:

Post a Comment