Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Saturday, 14 April 2012

A Thousand Years ♥


PEACE ^^
Anis kembali. Baru jeh updated nak updated. Gedik lah kau. Haha. 
Nothing special for today. KOSONG bak najwa latif kita. :3

Budak dah bosan memang cmnie kan? Tak pew lah. Mengarut sesekali. Tak salah kan?
Semua perkara yg sedih and happy, aku tulis dekat dlm sini. Korang yg de blog pun kadang2 luahkan kat sini right? rasa na hempuk lappy nie kat lantai tp tu buang wet korang jeh. Baik tulis dekat blog na release kan tension. Yeah!! kita geng. :3

Btw aku updates nie just want to say. 
- jangan sesekali lemah semangat kalau ade org cuba jatuhkan korang-
-jangan suka berfikiran negatif sbb boleh buat korang strees-
-jangan sesekali na bunuh diri jika korang baru putus cinta-
-jangan kerap simpan masalah, itu hanya membebankan korang-
-jangan berdiam diri jeh, nanti takde kawan susah lak-
-sikap sombong mintak dijauhkan kayy-
-jaga hati family korang and sentiasa memaafkan diorg jika diorg wat salah-

Okay then. Aku na cter sikit pasal KS aku tuh. Agak terkilan lepas kiteorg gaduh hari tu. It's the past. Aku na mulakan hidup baru. But dye wat keputusan utk tak nak contact ag. Kayy. Tak kisah. Terserah kau na buat ape lepas nie. Kbai. :)

Last-2. Jangan risau kalau korang takde kawan nak berbual sbb korg bukan forever alone pun kan? Korang still ade Allah and Family right? Kayy still chill. Yeah. 

Okay tuh jeh na cter. Salam semua. Take care. :*

-ikhlas dari Nur Ezuanis Elias-

No comments:

Post a Comment