Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Saturday, 4 August 2012

Memori Terindah Di PUO ♥


Hello peeps. Anis dah lama tak post entry baru kan kan? So ade masa ni anis nak cerita kat korang pasal kenangan at PUO. Banyak cerita sebenarnya tp pendek2 sudah lah. Nanti muak lak korang nak membacanya. HAHA. *sampai hati korang* >.<

First Week

Masa mula daftar tuh agak kekok sikit sbb tak kenal sgt PUO tuh. First time jejak ipoh. Jakun sikit lah. PEACE ^^ . Kay teruskan cerita. Orang first yang anis tegur ialah Najwa. Nak tegur pun takut2. Merepek je kan. Tapi last2 okay lah ngan dye. Dye gak lah jadi roomate anis. Next person anis tegur lak iaitu Nabila. Anis pnggil dye Bella jeh. Bila taye tmpat tggal dye, dye dok tangkak jeh. Dekat sgt ngan tempat anis. So sbb tu dapat gak jejak kaki dekat kg minggu nie. Thanks sweetheart. Nak dijadikan cter anis selalu menumpang bilik bella nie haa bila najwa takde. Bila dah dpt kawan sekepala, mmg haruk lah bilik tuh. Dok bising2 jeh time malam. Ouh lupa lak nak introduce dekat korang psl roomate Bella nie. Nama dye zaty. Dye pun sempoi. Seronok dapat lepak2 ngan diorg. I LOVE YOU :*


*baju pink : ZATY, baju hitam : BELLA*

Second week

Nie nak cter pasal classmate anis lak. Dalam satu kelas jeh ade dlam 40 org. Anis masuk kelas DNS1A dgn no pendaftran 01DNS12F1025. Mula2 masuk kelas tuh kan dah mcm org asing. Sbb org lain suma dah ade kwn. Keseorangan disini. HAHA. Dlm 2 hari cmtu, ade lah gak yang sudi kwn ngan anis. Anis lupa lah cmne leh knl diorg. Until now, kiteorg rapat sgt2. Sorry korang. Hee. :> Diorg tuh siapa? Nak taw kew? Okay anis introduce lah diorg utk korang. 


Taraaaa. Nie lah diorg. 
*Farah, Along, Aina*

Sweet kan diorg? OF COURSE lah. Insyallah kiteorg akn rapat sehingga sem 6. Amin amin. :) Dimana ada diorg disitu ade anis. HAHA. Diorg lah yang selalu teman anis. Diorg lah selalu ajar anis. Diorg lah selalu tmpat bergurau anis. Semuanya kat diorg termasuk bella ngan zaty. They are all my precious. Hee. 
Then, dah lama2 anis jadi rapat ngan semua org yang dlm kelas tuh haa. Ouh lupa lak nak cter psl ketua kelas and penolong ketua kelas anis. Ketua kelas, Hafis and penolongnya, Ajeera. Nie nama classmate anis semua. Nak tengok? Scroll nih. HAHA.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v




Puas hati? Tak puas sudah. Tak nak kawan. HAHA. :P
K lah tu jeh nak share. Simple je kan? Hee.
 Sebelum tu, nak ucapkan salam sayang buat budak gemuk anis. Sebulan tak dgr cter dye. Anis rindu dye woo. Please come back, Qusyairi Qabil. Kdah. Stop sampai sini jeh. Byebye. Anyeong. 

-ikhlas dari Nur Ezuanis Elias-


No comments:

Post a Comment