Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Wednesday, 28 November 2012

Alhamdulillah Semester 2 Menanti ^^V



Ehem Ehem Ehem. Ketuk mic. Hello fellas. Ahaa. Lamanyaaa tak post ape2 kat blog nih. Berhabuk, bersarang lagi ape. Hanya mampu tukar background and gambar je. Takde isu semasa nak dibincangkan. Idea tak masuk. Wkwkwk. Btw, bulan 12 nih aku dah jadi senior (sem 2) kepada sesi dis 2012. Alhamdulillah. Yeahhh. BOLEH BULI BULI BULI!! *muka jahat*

Sepanjang menjadi pelajar di PUO, di DNS1A, di BLOK F, banyak kenangan yg dah terukir. Bila dingatkan kembali. Aku nak ulang semula. Tapi sayangnya aku takde kuasa mcm doreamon (gelaran yg zaty bagi) untuk balik semula ke masa lalu. Aku rindu dengan semua tuh. Terutamanya dgn BLOK F (membuat jamuan bersama kwn2 aras 2) dan DNS1A (membuat persembahan teater muzikal). *guling2 nak ulang balik* HAHA. Tanpa mereka aku mungkin takleh bertahan sampai sekarang sebab diorg yang menyokong aku dr belakang. Selalu bersama ketika sedih dan gembira. Yeahhhh. sayang korang. :* 

-HOPEFULLY PERSAHABATAN KITA TAKKAN TERPUTUS-
-INSYALLAH KITA DAPAT POINTER YANG TERBAIK UNTUK FINAL EXAM-
-JANGAN BERPUTUS ASA DAN TERUS MAJU KEHADAPAN-
-HOPE DAPAT KEKAL BERSAMA KORANG HINGGA SEM 6-



-BLOK F ARAS 2-



-DNS1A-


-MIRA, BELLA, ZATY :* -


-AINA, FARAH, ALONG :* -

I LOVE YOU GUYS
NUR EZUANIS BINTI ELIAS :)