Heyyoo Fellaasss. I'm Ezuanis Elias. 18-teen. Iloveyou Abah, Mak, Boboy, Khairi Syazwan, Amirul Afif, Nur Amalina, Siti Nabilah, Nurul Izzatti :3

Saturday, 22 December 2012

Shopping lagi dan lagi :3


Say Hooo. Say Heee. Say Hello. *gila terus* wkwkwkwk
Fuhhh. Berhabuk blog ni haaa. Dah lama tak sapu n polish dia sekali. Hihi

Bytheway, nak story sikit la sejak balik Bangi nih. Excited noh nak cerita nih. Hee. Dengar je hari khamis n jumaat takde kelas, terus cabut balik sini. *kemalasan melanda* . Lagi2 makcik da ajak nak pi weng2, ape lagi pecut 100m la jawabnya. First experience weh pi sg. wang. Pegi kedai yg diidamkan oleh anis sdri. KPOP GARDEN MERCANDISE (betul la kot ejaan dia) haha. Macam2 jual kat sana. Sesiapa yg peminat setia KPOP tuh, datang n beli satu kedai tu pun leh. Malangnya takde ongkos lebih, hanya mampu beli sikit ja la. Yang penting pijak kaki kat sana tu. Masuk je, OMG banyaknya gmbar pakwe anis. Hihi. Pewasannya. *pengsan*

Perenggan first tu cerita hari semalam, but today anis pegi lagi dgn KS anis. Siapa KS? *kawan rapat anis, da 4 years kenal dia*. We like brother n sister okay! Hari ni lagi letih dr semalam. Dok jalan TS dr atas ke bawah, dr bawah ke atas. Sebelum tu tgk la Jack Reacher dulu. Cari tempat wyg pun leh sesat. Wkwkwk. Kampungnyaaa. *kisah lak kan* Then pegi sg. wang. Pegi Low yat. Sumpah letih k. Ye la. Nak teman dia ye pasal dok survey lappy. Tu yg dok pusing low yat tu, org ramai. SUNGGUH SESAK! Lain kali tak nak pegi. HAHA.

Dalam2 penad tuh time nak balik pi KL Sentral, soh la KS anis ni pi beli tiket. Then anis ngan excitednya cakap kat dia 'train da sampai tuh, cepat lah'. Dgn org ramai dok tggu nak masuk. KS anis dapat masuk tp malangnya pintu train da tutup, anis tak sempat nak masuk. #PATAH HATI WEH. Baru nak capai tgn dia, pntu dah tutup. :'( Tapi dalam patah hati tu, anis pi tgk signboard perjalanan sekali train tu pi Titiwangsa bukan pi kl sentral. Wkwkwkwk. Sedih jd happy terus. KS anis ape ag, kol terus lah. Sian dia. Tu la siapa soh tinggalkan org lagi. Padan muka. :P Akhirnya jumpa balik kat stesen imbi. Tergelak tgk muka dia yg serabut tuh. Sorry ye. :3 Sebagai ganti, anis belanja la dia mcd. Kemain lapar dia tadi. Bual2 sampai tak tgk jam. Last2 kol 6 baru gerak pi train. Time nak balik tuh, kena pisah la. Cakap byebye je kat dia. Tak yah lebih2. HAHA. Btw, thanks teman anis td. Dgr cerita anis psl kes hari tuh. One more thing, dia pendengar setia anis. He likes my brother. :* 


- curi2 amik gmbar dia. wkwkwkwk. Tekun tuh pilih lappy. Goodluck dear-


Ikhlas Dari Nur Ezuanis Elias <3

No comments:

Post a Comment